Welkom op mijn website

Dit is de persoonlijke website van Robert van Bregt.

Hieronder vind de meest recente berichten van mijn weblog.

Wie dacht dat The Voice of Holland favoriet Ben Saunders een toevallige ontdekking was, heeft het helemaal mis. Ben en zijn grote broer Dean zijn al jaren aan de weg aan het timmeren. Ben is dus geen zingende bokser of zingende tatoeëerder, maar een boksende en tatoeërende zanger. Er circulere...

Lees verder...

Achmed the Dead Terrorist, een creatie van buikspreker Jeff Dunham, zingt een kerstliedje. Erg grappig. Er zijn nog meer filmpjes van Jeff en Achmed te vinden.

(via Ongezouten.com)

Lees verder...

In het kerstnummer van Playboy zijn naaktfoto’s te zien van actrice Lieke van Lexmond, bekend van de RTL-soap Goede Tijden Slechte Tijden. Iedereen die hier iets over meldt, krijgt ongetwijfeld een enorme hoeveelheid verkeer naar zijn site. As always: sex sells…
Een klein experiment, dus… E...

Lees verder...

Ook wel eens last van, een uitzending missen van een programma dat je graag op televisie had willen zien? Voor sommige zenders kun je gemiste uitzendingen nog eens op het Internet bekijken, maar dat werkt lang niet voor allemaal zo eenvoudig.

Een optie is natuurlijk om met een recorder het progr...

Lees verder...

KPN introduceert Digitale TV. Er is nu dus een alternatief voor het in Capelle plotseling erg veel duurder geworden kabelabonnement van Casema.

Lees verder...