Dit is de persoonlijke webpagina van Robert van Bregt. Op deze site publiceer ik tekst, foto en video die ik graag met de buitenwereld wil delen. Sommige mensen noemen dat een weblog. 😉

Je vindt hier inhoud over mijn hobby’s, passies en andere bezigheden. Soms is het originele content, en soms herpubliceer ik zaken die ik elders al een keer heb bijgedragen. Bijvoorbeeld in een wiki of een publiek forum. In dat geval zal ik altijd een linkje plaatsen naar het origineel. Beiden zijn natuurlijk van mijn hand.

Heel soms zal ik ook een link plaatsen naar producten en diensten, waarvoor ik iets terugkrijg. Bijvoorbeeld een heel klein beetje geld als jij via deze site iets koopt bij Bol.com, of extra opslagruimte of verlenging van een abonnement als ik nieuwe gebruikers aanbreng bij een dienst. Op die manier kun je mij een beetje steunen.

Alles wat ik hier schrijf en publiceer is mijn eigen materiaal. En niet dat van mijn werkgever of andere opdrachtgevers. Ik publiceer op persoonlijke titel. Het is dus ook nooit de mening of beleid van mijn werkgever. Als ik toch materiaal van iemand anders gebruik, zal ik altijd netjes vooraf toestemming vragen en proberen de bron te vermelden. Kom je materiaal tegen zonder (juiste) vermelding, laat het me dan weten. Ik zal de vermelding dan aanpassen of het materiaal direct verwijderen.