Fantastische upgrade van een 10 jaar oude MacPro. Prachtige behuizing om te zien en ook nog eens bij de tijdje performance. https://youtu.be/0To3CkmEmyw

Iedere dag doen een heleboel mensen in de zorg hun stinkende best voor patiënten. Als je zelf aan het bed staat, dan heb je vast wel door wat er in hen omgaat. Maar in een ondersteunende functie, zoals in de ICT, sta je daar niet altijd bij stil. Moet je wel doen.

Zolang een fietsband niet om je velg zit, is deze onhandelbaar. Maar er blijkt een slimme manier te zijn om zo’n onding te temmen. En zoals te verwachten bestaat daar een duidelijk filmpje van op Youtube.

Wie dacht dat The Voice of Holland favoriet Ben Saunders een toevallige ontdekking was, heeft het helemaal mis. Ben en zijn grote broer Dean zijn al jaren aan de weg aan het timmeren. Ben is dus geen zingende bokser of zingende tatoeëerder, maar een boksende en tatoeërende zanger. Er circulere...

De overheid heeft een nieuwe campagne om Nederlanders aan het denken te zetten over orgaandonatie.

De helden van Monty Python hebben daar zo hun maniertjes voor:

Update: de oorspronkelijke video is van YouTube verwijderd, maar ik heb een andere kopie gevonden.

Een poging het wereldrecord schoonspringen van grote hoogte te breken.

Koffieliefhebber en geek tegelijk? Bouw dan een latte art printing machine, zoals in bijgaand filmje te zien is.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PjgVeJkdBn0]

En nog een paar voor de liefhebbers van koffie die niets met machines hebben…

===

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fZv...

Twitter Bird

Wie wil weten wat Twitter precies is, moet de video Twitter in Plain English eens bekijken. En zich daarna gewoon inschrijven en uitproberen.

Wie wil er met deze mobiele telefoon nou nog een iPhone?

Via Bright.nl

Een spotje dat door Centraal Beheer niet door de ballotage kwam, is door het reclameburo alsnog online gezet.

(via Bright.tv)

Wat me nou nog wel eens leuk lijkt is, om een Media Center onder de TV te plaatsen, waarmee ik alle media in huis kan afspelen, en meer. Laat ik bij toeval tegen dit filmpje aanlopen van een Amerikaan die laat zien hoe hij dit gedaan heeft…

De keynote speach van Steve Jobs van de WWDC 2008 duurt bijna 2 uur. Heb je geen zin om die helemaal uit te zitten, dan hebben de mannen van Mahalo Daily een samenvatting voor je gemaakt die al het belangrijke nieuws in 60 seconden voorbij laat flitsen.

(via OMT)

De nieuwste videoclip van Joran is nu te bewonderen op YouTube. 🙂

Achmed the Dead Terrorist, een creatie van buikspreker Jeff Dunham, zingt een kerstliedje. Erg grappig. Er zijn nog meer filmpjes van Jeff en Achmed te vinden.

(via Ongezouten.com)