google-michaeljackson09

Vanmorgen trof ik een Google Doodle aan in verband met de geboortedag van Michael Jackson. Hij is weer mooi.

EnvelopGoogle ondersteunt IMAP. Ik was al niet echt gecharmeerd van Mail.app op de iMac, en dat wordt nu alleen nog maar versterkt. Thunderbird is nog steeds beter. Wil je weten waarom? Verander Thunderbird in de ultieme GMail IMAP client.

Kleine noot bij dat artikel (met Google vind je er overigens n...

VergrootglasEen paar dagen geleden heeft Google dan eindelijk een zoekfunctie toegevoegd aan Google Reader. Google, groot geworden met haar zoekmachine, was dit ook eigelijk wel aan haar stand verplicht, natuurlijk. Met deze functionaliteit bevat Reader alle belangrijke functies, waardoor ik geen andere fe...

Ook wel eens last van, een uitzending missen van een programma dat je graag op televisie had willen zien? Voor sommige zenders kun je gemiste uitzendingen nog eens op het Internet bekijken, maar dat werkt lang niet voor allemaal zo eenvoudig.

Een optie is natuurlijk om met een recorder het progr...

Een Nederlander heeft bekend dat hij niet-bestaande aandelen van Google heeft verkocht. Van de ontvangen 500.000 dollar had hij een deel al uitgegeven.

Nu.nl

Idols Greatest Moments 2004 - Various ArtistsDe website van Boris voordat hij met Idols begon, is afgesloten voor het publiek. Access forbidden zegt Apache. Is dit het gevolg van het wurgende platencontract dat hij heeft gewonnen? Gelukkig vindt Google nog wat restjes. Bijvoorbeeld een bio van Boris.

Kijk, dat is nog eens lachen: Google doet verwoede pogingen om een blog te starten.

De Google Blog is actief!

De Google weblog attendeert erop dat Google Local actief is. Wie bijvoorbeeld zoekt op pizza 90210 heeft de mogelijkheid om te kijken waar in Beverly Hills pizzabezorgers zijn te vinden. Ik heb nog niet kunnen ontdekken of dit ook buiten de US werkt. Jammer 🙁