Checked in at Anne&Max

Checked in at Landgoed Warnsborn

We hebben weer een leuke serie gevonden op Netflix: American Odyssey. We kunnen weer een heel weekeinde vooruit met 13 afleveringen.

Checked in at Maasstad Ziekenhuis. Vanmiddag worden we getrakteerd op een Hack Challenge en later ook pizza.

Checked in at Squashcentrum Ommoord

Gisteren ben ik gewoon overgestapt op mijn nieuwe, eigen thema voor Grav. Dat is nog niet 100% perfect en vandaag ben ik nog eens lekker aan het klussen geweest om alles een beetje beter werkend te krijgen. De komende periode zal dat nog regelmatig moeten gebeuren.

TL;DR: Gebruik je iCloud-wachtwoord om je opstartschijf met FileVault te versleutelen als je de Mac automatisch wilt kunnen ontgrendelen met je Apple Watch.

Checked in at Albert Schweitzer Ziekenhuis. Bezoek aan de Innovatiemarkt.

De develop branch van de Micropub plugin voor Grav ondersteunt nu ook de Destination extensie.

Rosemary Orchard geeft aan dat ze bijna zover is om een Micropub eindpunt voor Grav te kunnen publiceren. Mooi! Dan kan ik mijn halfbakken poging misschien beter staken.

Ik heb net de GitSync plugin voor Grav geinstalleerd en geconfigureerd. Die is recent vernieuwd naar versie 2.0. Met de wizard was het allemaal erg eenvoudig. Daarmee is het nu mogelijk om op een willekeurige computer pagina's aan te passen of aan te maken en deze naar de repository te pushen....

Gekeken met Netflix.

https://www.moviemeter.nl/film/370446 https://www.imdb.com/title/tt2368619/

Vandaag ben ik dan eindelijk van WordPress overgestapt naar het Grav CMS. Geen database meer, minder kans op exploits, een kleinere aanvalsvector, maar vooral: ik kan mijn content nu bijhouden als platte tekst. De komende periode zal ik de content van de oude en de nieuwe site vergelijken en waar...

Vanochtend heb ik een eerste versie van de IndieAuth plugin voor Grav werkend gekregen. Binnenkort zal deze ook beschikbaar zijn via de Grav Plugin Manager.

Een beetje voorspelbaar verhaal met Bruce Willis in een stereotype rol van politieagent.

Gezien op Netflix.

https://www.moviemeter.nl/film/79144 https://www.imdb.com/title/tt1925431/

I'm not an expert at all, but shouldn't the second '$' be a '$1' in the first example, a variable that points back to the first regex match?

Leuk om ook weer een paar oud-collega's te kunnen treffen.