Herbert Blankensteijn meldt in zijn column van 25 mei dat Bill Gates gaat bloggen. Niet dus. Ik denk, overigens net als Herman, dat Bill Gates geld ruikt. Ooit onderschatte hij het potentieel van het Internet, maar dat heeft hij inmiddels ruimschoots goedgemaakt. Internet Explorer is nu zo’n bee...

Voor het tijdschrift Management Team gaan 8 managers naar de top van de Mont Blanc.

Welcome To Seussville!: “Seussville”

Dr. Seuss Fan Page: “Dr. Seuss fanpage”

Kat met de hoed Groene eieren met ham Een vis twee vissen heel veel vissen Dans op Jans

Nostalgie. Dat is het. Toen ik nog een kleine jongen was, liep ik weg met het boek “Visje een, visje twee, visje, visje in de zee” van Dr. Seuss. Nergens meer te koop, behalve via Marktplaats.nl. Maar er is nu een nieuwe vertaling op de markt van een viertal boeken:

Geweldig nieuws voo...

Sinds ik ADSL heb, verhoogt KPN voor de derde keer de snelheid. Mijn Lite gaat van 1024/320 naar 1120/352. Ik ben benieuwd of ik er ook echt iets van ga merken.

404 magazine

Een Nederlander heeft bekend dat hij niet-bestaande aandelen van Google heeft verkocht. Van de ontvangen 500.000 dollar had hij een deel al uitgegeven.

Nu.nl

Bijna is het zover. Ik heb net twee kaartjes voor de filmvoorstelling van zaterdagmiddag gehaald. De trailer heeft me in ieder geval al lekker gemaakt.

Marjolein houdt een weblog bij over haar belevenissen in Irak. Ze schrijft onder andere over de sfeer na de dood van de Nederlandse sergeant.

Nog een weblog: Jens Grijpstra (fotograaf)

Als dit te lezen is, is het gelukt om via email te posten vanaf mijn mobiele telefoon.

Blogger ondersteund nu voor alle gebruikers het posten per email. Dat betekent, dat ik geen wapblogger meer nodig heb, maar op mijn mobiele telefoon gewoon een mailtje kan voorbereiden zonder online verbinding en deze kan versturen als het bericht compleet is.

Touching the Void (2DVD)(Special Edition)Eindelijk is het dan zover. De film Touching the Void, naar het gelijknamige boek van Joe Simpson, is in de bioscoop. Ik heb inmiddels verschillende recensies gelezen, waaruit ik uit op heb gemaakt dat ik er graag naar toe wil. In Rotterdam draait hij in Cinerama, dagelijks om 4 uur ’s midd...

Man, wat een nacht. Hoesten, snotteren en veel wakker. Het mag nu wel een keertje over zijn.

Vandaag heb ik een extra bloggeraccount aangemaakt voor mobiele logs. Dan wordt mooi zichtbaar waar een post vandaan komt. Deze is dus afkomstig van mijn T610 met behulp van wapblogger.

Sofuja.com is nu “tijdelijk niet toegankelijk vanwege een ingrijpende update en uitbreiding”. Dat begrijp ik 😉

Echt snip-, maar dan ook snipverkouden heb ik het weekeinde doorgebracht. Even dacht ik zelfs dat ik vandaag niet aan het werk zou kunnen, maar dat viel gelukkig erg mee. De dag zit er weer op, vroeg naar bed en dan morgen gezond weer op. Met dank aan een wisselvallig voorjaar en Sonja Barend.

Idols Greatest Moments 2004 - Various ArtistsDe website van Boris voordat hij met Idols begon, is afgesloten voor het publiek. Access forbidden zegt Apache. Is dit het gevolg van het wurgende platencontract dat hij heeft gewonnen? Gelukkig vindt Google nog wat restjes. Bijvoorbeeld een bio van Boris.

Kijk, dat is nog eens lachen: Google doet verwoede pogingen om een blog te starten.

De Google Blog is actief!