Via een geheim menu kun je uitvinden hoeveel drankjes zijn verkocht of hoeveel geld er in de cola machine zit.

Geen idee of het ook in Nederland werkt…

Via hack a day

Op het forum van Chello Underground is te lezen dat een medewerker van Planet heeft verklapt dat KPN waarschijnlijk de snelheid van zijn ADSL-verbindingen in februari zal verhogen.

Mijn download/upload gaat dan van 1120/352 naar 1600/512. Een verhoging van maar liefst ruim 40% voor hetzelfde geld...

Bob Atkins adviseert welke lens je het best bij je 300D kunt kopen. Goede informatie en: mijn eerste keuze is de Canon EF 28-135/3.5-5.6 IS USM. Momenteel te koop voor iets meer dan €400. Nog even een paar nachtjes slapen en goed nadenken. Maar ik denk dat hij er wel komt.

canon-ef-28-135mm-f-3-5-5-6-is-usm

DONDERDAG, JANUARI 6

SchoolBANK gaat errug commercieel
Om ook nog maar iets zinnigs met SchoolBANK te kunnen doen, moet je gaan betalen. Ook om foto’s te bekijken die ik persoonlijk zou hebben geplaatst (is gelukkig niet het geval). Daar werk ik niet aan mee… Mijn account is sinds enkele minute...

Vandaag is de Torres del Paine oostwand expeditie 2005 van start gegaan.

Samen met Gerke Hoekstra en Eric Frankenmolen zullen Martin Fickweiler en Ronald Louman voor een 2e keer een poging doen om de top van de Central Tower te beklimmen.

Via The Climbing Dutchman

Op de website forevergeek.com wordt uitgelegd hoe je firefox kunt versnellen als je gebruik maakt van een breedbandverbinding. Dit alles met behulp van het about:config scherm.

Via hack a day

Op de Quickbird Images of Tsunami Sites is door de excellente kwaliteit van de satellietbeelden goed te zien welke verwoestingen er zijn aangericht in Atjeh en Sri Lanka.

Via Gert Jan

ZDNet.nl: “SLR-camera van de bovenste plank”