Applications IconMijn bericht over de elf mini applicaties voor de Mac blijkt populair te worden. Daarom een overzichtje van sites met nog meer freeware en open source software voor de Mac:

En nog m...

Neem een iPhone met een iAno piano en een iPhone met een Pocket Guitar. Vul dat aan met een synthesizer op een Nintendo DS. Voor je het weet heb je zo een echte iBand.

Via MacFreak

De nieuwste videoclip van Joran is nu te bewonderen op YouTube. 🙂

iTunes LogoIn aflevering 723 van de Daily Source Code, de podcast van Adam Curry, is een parodie door The FuMP te beluisteren van het nummer Beautiful van Christina Aguilera. Alleen voor nerds, met alles over firewalls, trojaanse paarden, virussen en veel meer.

iTunes Logo

[UPDATE] De actie is inmiddels afgelopen. Er worden geen codes meer beschikbaar gesteld. Heb je een andere site waar een code is te vinden, laat dat dan weten via de comments.

Ik heb al tijden een account voor de nederlandse iTunes Store. Dat gebruik ik onder andere om wekelijks een gratis tr...

Nog een twijfelgevalletje… Somertijd heeft op de melodie van Boten Anna van Bass Hunter een nieuwe versie gemaakt: Boten Joran!

Update: Oh ja, mocht de download verdwenen zijn en heb je zin in een Veronica jingle vooraf, dan kun je ook het origineel proberen.

joran
Ik twijfel of ik het smakeloos vind, of stiekem toch wel humor. Een T-shirt met de kop van Joran en de tekst “I know what you did last summer“. Oordeel zelf.

[slideshare id=254231&doc=de-kracht-van-twitter-1202280468583599-3&w=425]

Ik kan het niet beter uitleggen…

HP PSC 2355

Ubuntu LogoMijn HP PSC 2355 werkte uitstekend onder Windows. Maar nu ik Ubuntu gebruik op de aangesloten computer, had ik een klusje te doen.

HP verwijst voor Linux-drivers naar de opensource drivers HPLIB. Daar is een automatisch installatiescript voor handen voor de recente Ubuntu distributies. Deze...