Jeremy Zawodny heeft een prima artikel geschreven hoe de RSS reader (beta) van My Yahoo! werkt. Om de reader toe te voegen ga je naar add.my.yahoo.com/rss. In zijn artikel geeft hij uitgebreid aan hoe het werkt en verwijst hij naar de beschikbare documentatie bij Yahoo!.

Update: Ik heb gepr...

Haloscan biedt nu ook een Trackback functie. Het wordt steeds beter op het Net.

Eerlijk gezegd is de wereld zo rood nog niet.

Geen wonder dus dat de koude oorlog voorbij is…

Merel wees me op een leuke site: familienaam.nl. Hier kun je op basis van een (oud) telefoonbestand terugvinden waar je naamgenoten wonen. De familie Van Bregt is voornamelijk terug te vinden in de regio Rotterdam. Niet geheel onverwacht…

Via de nieuwsgroep nl.sport.klim+bergsport kwam ik er achter dat de verfilming van het wereldberoemde klimboek Touching the Void (Over de rand) van Joe Simpson binnenkort in Nederland in de bioscoop komt. Die ga ik zeker bezoeken.

Update: Volgens Filmkeuze.nl komt hij 6 mei in de bios…

Na lang wikken en wegen en een hoop bezoekjes aan de Tweakers.net Pricewatch heb ik uiteindelijk toch maar besloten over te gaan tot de aankoop van een Hitachi DSCM-11000 Microdrive voor m’n digitale camera Minolta DImage 7i. Bij Correct Electronics in Rotterdam voor slechts €154. Zie ook de...

Na een veelheid aan berichten ben ik ook over op Vuurvos 0.8. Na een halve avond ben ik zo enthousiast dat ik er meteen maar mijn default browser van heb gemaakt. Een beetje surfen bracht mij ook bij een link op mozillaZine naar een artikel met 13 redenen om over te stappen.

Een dief stal de mobiele telefoon uit een politieauto. De agent belde het toestel, dat toen overging in de zak van iemand in de buurt!

bron: Yahoo! News

Vandaag voor het eerst een online spelletje Batter Up gespeeld. Score: 206.2. Geen idee of dat hoog is of niet.

Jana Novotna is van een goed jaar. Van een goede maand zelfs. En helemaal van de juiste dag.

Sinds gisteren Fiep Westendorp overleed zijn Jip en Janneke echte weeskinderen geworden.

jip-janneke

Schreef ik vrijdag al over Uma, nu heeft ook Janet Jackson het voor elkaar. Tijdens de Super Bowl wist Justin Timberlake een borst te ontbloten.

Update: hier is een video (1.3Mb)