Inmiddels maak ik alweer een paar maanden met veel plezier en naar volle tevredenheid gebruik van een iPad. Inmiddels ben ik er achter dat het gebruik met behulp van accessoires nog handiger en veelzijdiger wordt.

Apple iPad Camera Connection Kit
Met de Camera Connection Kit kun je foto’s van...

Mijn weblog is weer thuis. Na enkele jaren van omzwervingen heeft mijn weblog weer zijn oude stek gekregen op mijn eigen domein http://robert.vanbregt.net/blog/. Nog steeds met WordPress, maar dan zelf gehosted.

Wie dacht dat The Voice of Holland favoriet Ben Saunders een toevallige ontdekking was, heeft het helemaal mis. Ben en zijn grote broer Dean zijn al jaren aan de weg aan het timmeren. Ben is dus geen zingende bokser of zingende tatoeëerder, maar een boksende en tatoeërende zanger. Er circulere...

Heb jij de laatste dagen ook al zo’n wintergevoel gekregen door de sneeuwval? Ik wel. En met bijgaand muziekje kom je zeker in de stemming.