Gisteren werd bekend dat Jeroen van Inkel weg mag bij Radio 538 en aan de slag kan bij Radio Veronica. Zou het er ondanks alle ontkenningen toch nog van komen dat het legendarische duo Curry & Van Inkel terugkomt?

Vandaag is het precies 100 jaar geleden dat de Wright Brothers voor het eerst vlogen.

Bart Chabot heeft afgelopen maandag (eigenlijk op zaterdag) opnieuw deelgenomen aan het Groot Dictee. Hij was niet ontevreden met het resultaat. Onder de bekende Nederlanders heeft Mat Herben met 27 fouten in de Eerste Kamer het best gescoord. Nu ook nog in de Tweede Kamer ;).

BBC News heeft videobeelden van de gevangen genomen Saddam Hussein (met baard).

George Bush is opnieuw het slachtoffer geworden van een “Google bomb”. Wie met behulp van de zoekmachine zoekt op “miserable failure” komt uit bij de biografie van de president.

Hetzelfde gold enige tijd geleden ook voor de tekst “dumb motherfucker“.

Ik maak al enkele weken gebruik van wTicker om RSS feeds te volgen, en las met grote verbazing de mededeling van de auteur dat hij stopt met het ontwikkelen.

Christian schrijft: “I received a whole bunch of real bad and abusive emails over the past days and now again. This took all the fun awa...

Vanavond om 20.30 uur op SBS6 de klimfilm Vertical Limit. Effe lekker op de bank onderuit!

KPN gaat met ingang van 15 januari a.s. de snelheid van ADSL-verbindingen fors verhogen. Mijn provider, Freeler, heeft aangegeven dat zij deze mogelijkheid aan haar abonnees zal aanbieden. Dat gaat goed zo! Toen ik in oktober mijn abo nam was de snelheid 256/64. Sinds deze maand is dat 384/128....

De gemeente Rotterdam heeft een plan gepubliceerd om de armoede in de stad te bestrijden. Dit heeft nogal wat tongen losgemaakt. Alle TV-zenders stonden er bol van. Gisteren was wethouder Pastors (Leefbaar Rotterdam) bijvoorbeeld te zien in zowel B&W als bij TV Rijnmond.