René Descartes wist het al: “I think, therefore I exist”. Misschien wat licht-filosofisch, maar toch…

De afgelopen weken kwam de fluisterstille nieuwe iMac uit en die moest er maar komen als vervanger van de steeds trager wordende en veel geluid producerende Windows XP laptop in de woonkamer.

Ook wel eens last van, een uitzending missen van een programma dat je graag op televisie had willen zien? Voor sommige zenders kun je gemiste uitzendingen nog eens op het Internet bekijken, maar dat werkt lang niet voor allemaal zo eenvoudig.

Een optie is natuurlijk om met een recorder het progr...

Welkom terug. Mijn vorige weblog heb ik volledig verwijderd. Ik was het helemaal zat, dat bloggen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dus ben ik opnieuw begonnen. Nog steeds lekker in het Nederlands.

En nu moet ik natuurlijk gaan vertellen wat ik hier zoal ga schrijven. Tsja… Ik weet he...

Soms komen dingen op het juiste moment bij elkaar.

Zoals half Nederland hebben ook wij een zogenaamde “familielaptop”. Een PC in de woonkamer. Hij is al weer wat ouder (anderhalf jaar of zo 😉 ) en maakt dus nogal wat lawaai. Maar ja, vervangen doe je niet zo snel. Inmiddels heb ik ‘m al een keer h...

Welkom terug. Mijn vorige weblog heb ik volledig verwijderd. Ik was het helemaal zat, dat bloggen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dus ben ik opnieuw begonnen. Nog steeds lekker in het Nederlands.

En nu moet ik natuurlijk gaan vertellen wat ik hier zoal ga schrijven. Tsja… Ik weet...