Volgens de regels van Jeremy Zawodny is het bedrijf waar ik werk inderdaad te groot.

BalkenendeBalkenendeDe Volkskrant meldt, dat de Rijksvoorlichtingsdienst een boze brief aan de Kijkshop heeft gestuurd, omdat zij een karikatuur van JP in haar moederdagfolder heeft gebruikt. Intussen loopt het Internet al vol met links. Gorgonzala heeft de bewuste advertentie zelfs gescand en op 17 (...

CNet heeft een site gelanceerd waar gratis MP3 bestanden te downloaden zijn. Natuurlijk alleen van artiesten die hieraan zelf mee willen werken.

Bloglines (een RSS verzamelaar), heeft opnieuw een nieuwe optie: Bloglines references. Als je via Bloglines een artikel leest, waarnaar elders wordt verwezen, zie je onder het betreffende artikel een link naar deze verwijzingen. Zo zie je snel, in een oogopslag, wie het met wie doet.

In februari schreef ik al over de film Touching the Void. Ik zie zojuist dat hij in Lumiere Maastricht pas op 27 mei gaat draaien. Filmkeuze meldt nog steeds 6 mei. Bij BNN is nu al een trailer te zien en kun je twee kaartjes verdienen!

De Nederlandse astronaut André Kuipers van de Delta Mission is aan boord van het ruimtestation ISS. Wie het ruimtestation met André in Nederland langs wil zien vliegen, kan een kijkje nemen bij NASA om uit te vinden wanneer dat kan.

Vandaag (Goede Vrijdag) met de familie naar Blijdorp, de dierentuin in de Rotterdamse stad R. Alwaar we besloten een abo te nemen. Dat is goedkoper en we zijn tenslotte Hollanders.

Wat ook zou moeten werken is http://wap.waplog.ch/blogger/ . (Update: deze URL werkt dus niet) )Deze post is gemaakt met een wap emulator van tagtag.com en dus niet via een telefoon

Kicke! Een potsje via mijn mobiele telefoon. Ga naar www.ubique.ch/wapblogger/ voor meer informatie.