Categorieën
Geen categorie

Op naar de 100

Nu ik eigenlijk redelijk op gemak een fietstocht van rond de 90 kilometer kan maken, zij het dan zonder al te veel tegenwind, komt de magische grens van dagtochten van 100 kilometer in zicht. Dat is mooi, want een respectabele afstand.

Mijn doel is, om eigenlijk altijd, ongeacht de omstandigheden, een dagrit van 100 kilometer te kunnen maken. Geen idee of dat realistisch is in bergachtig terrein, maar voor het platte Holland, waar het wel eens flink kan waaien en regenen, moet dat zonder problemen kunnen. Ik had zo gedacht dat als 120 kilometer bij gemiddelde omstandigheden lukt, die “altijd 100” haalbaar moet zijn.

Wordt vervolgd.

Door Robert

Ervaren projectmanager. Echtgenoot en vader. Liefhebber van computers, technologie en wetenschap. Buitensporter. Privacy-voorvechter. Rotterdammert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *