Categorieën
Geen categorie

Echt een heel klein boekje over Zorg 2.0

Eerder deze week bestelde ik bij eBookstick mijn MANAGEMENTSTICK. Die kwam lekker snel binnen. Gisterenavond ben ik op mijn iPad direct aan het eerste boek begonnen: “Een heel klein boekje over Zorg 2.0” van Lucien Engelen. Het boekje geeft in een notendop een heel aardige schets van wat Zorg 2.0 precies is en wat je er als zorgaanbieder mee zou moeten.

Wie Lucien al wat langer volgt leest echter niets nieuws. Hij verspreid zijn boodschap via verschillende media en podia en is daar heel consequent in. Mijn eerste kennismaking daarmee was zijn videopresentatie over de rol van Internet binnen de zorg.

Tip voor de auteur en uitgever: in het boekje staan veel verwijzingen naar websites. Het zou mooi zijn als die vanuit een ebook reader direct aan te klikken waren en te bekijken in een browser.

Door Robert

Ervaren projectmanager. Echtgenoot en vader. Liefhebber van computers, technologie en wetenschap. Buitensporter. Privacy-voorvechter. Rotterdammert.

Één reactie op “Echt een heel klein boekje over Zorg 2.0”

Dank voor de tip en recentie. Wie al met Zorg 2.0 bezig is, of weet wat het inhoudt zal inderdaad niets nieuws lezen. Vandaar datbok het ook een “amuse” noem, het helpt vooral blijkt in de
praktijk om een eerste bewustwording te ontlokken. Ook bij het “agenderen” bij collega’s die er nog niet mee bezig zijn of er van weten is het behulpzaam, hoorikterug. Het laatste in nu precies waarom ik het gesschreven heb, zo kort gehouden en nog weinig écht in detail. Voor mijn 10.000 collega’s in huis zou het een stukje bewegwijzering moeten kunnen zijn, het stuur moet je zelf nog steeds vasthouden 😉

Je tip over de URL’s ga ik achteraan idd, dat moetbanders kunnen. En heb ook ik overheen gekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *