Categorieën
Geen categorie

Ophef over sexy foto’s LPGA-speelsters

Golf ClubIedere keer als een speelster haar vrouwelijkheid tentoonspreidt volgt er een golf van kritiek over het feit dat dit de aandacht afleidt van de golfsport. De LPGA heeft het er moeilijk mee. De aankondiging dat drie speelsters in weinig verhullende poses te zien zullen zijn in de speciale ‘Bodies’ uitgave van het Amerikaanse ESPN Magazine doet, reeds voordat deze verschijnt, veel stof opwaaien. Sandra Gal, Anna Grzebien en Christina Kim zijn de uitverkoren golfers om de pagina’s van het sportblad te sieren.

Vrouwelijke golfers buiten de VS hebben minder moeite met de dubbele moraal over hun vrouwelijkheid en maken al langer succesvolle kalenders in weinig verhullende poses. De kalender van de Italiaanse speelster Sophie Sandolo is zo succesvol dat ze nu ook een veel gevraagd fotomodel is en onlangs heeft geposeerd voor de Italiaanse Playboy.

Op foremagazine zijn enkele foto’s gepubliceerd (NSFW).

Door Robert

Ervaren projectmanager. Echtgenoot en vader. Liefhebber van computers, technologie en wetenschap. Buitensporter. Privacy-voorvechter. Rotterdammert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *