Categorieën
Geen categorie

ADSL-snelheden in de tijd

Nu ik mijn oude blogberichten aan het terugzoeken ben, en dus ook weer teruglees wat ik destijds vastlegde, viel me op dat de snelheden voor ADSL de afgelopen jaren flink zijn toegenomen, bij gelijkblijvende kosten. De snelheid van mijn allereerste ADSL-abonnement (bij Freeler) in 2003 was een download van 256 Kb/s en een upload van 64 Kb/s. Tegenwoordig internet ik (bij Het Net) met een download van 8 Mb/s en een upload van 1 Mb/s. De download is in 6 jaar 32 keer zo snel geworden, de upload “slechts” 16 keer.

Door Robert

Ervaren projectmanager. Echtgenoot en vader. Liefhebber van computers, technologie en wetenschap. Buitensporter. Privacy-voorvechter. Rotterdammert.

Één reactie op “ADSL-snelheden in de tijd”

Mentions

  • Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *