Categorieën
Geen categorie

Meer gratis iTunes nummers

iTunes Logo

[UPDATE] De actie is inmiddels afgelopen. Er worden geen codes meer beschikbaar gesteld. Heb je een andere site waar een code is te vinden, laat dat dan weten via de comments.

Ik heb al tijden een account voor de nederlandse iTunes Store. Dat gebruik ik onder andere om wekelijks een gratis track te downloaden. Maar als Echte Hollander wil je natuurlijk nog meer gratis. De amerikaanse en engelse winkel hebben ook elke week een gratis track. Voor de amerikaanse heb ik nu de oplossing gevonden om daar de wekelijkse track weg te halen:

  1. Ga naar deze site, klik op “CLICK HERE FOR CODE” en kopieer de code die je nu te zien krijgt.
  2. Open iTunes, klik op de iTunes Store, scroll naar beneden en selecteer daar (in plaats van “Nederland”) “United States”.
  3. Klik nu in de meest rechtse kolom op “Redeem” en plak de code in het vak. Klik daarna op de knop “Redeem”.
  4. Nu moet je een níeuw Apple ID aanmaken (je Amerikaanse ID) en een adres opgeven. Verzin een adres, bijvoorbeeld dat van Apple zelf.
    Na een tijdje krijg je ook de betalingsopties te zien. Selecteer dan het bolletje waar “None” achter staat.
  5. Als het goed is, kun je je nu aanmelden met je Amerikaanse Apple-ID en alle gratis nummers en video’s van de Amerikaanse Store downloaden. Je hoeft niet te proberen iets te kopen, dan moet je alsnog een andere betalingsmogelijkheid ingeven.

Door Robert

Ervaren projectmanager. Echtgenoot en vader. Liefhebber van computers, technologie en wetenschap. Buitensporter. Privacy-voorvechter. Rotterdammert.

2 reacties op “Meer gratis iTunes nummers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *