Analoge CameraIn het kerstnummer van Playboy zijn naaktfoto’s te zien van actrice Lieke van Lexmond, bekend van de RTL-soap Goede Tijden Slechte Tijden. Iedereen die hier iets over meldt, krijgt ongetwijfeld een enorme hoeveelheid verkeer naar zijn site. As always: sex sells…
Een klein experiment, dus… Eens even kijken hoeveel hits me dit in de statistieken van deze website gaat opleveren.

Degene die hier is aangeland in de hoop hier foto’s aan te treffen: sorry. Zoek even verder met Google. Er is vast veel van te vinden. Veel succes en plezier. Oh ja, je kunt natuurlijk ook gewoon het tijdschrift kopen in de winkel. Maar leg dat maar eens uit bij de kassa 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.