Categorieën
Geen categorie

Welkom thuis!

Welkom terug. Mijn vorige weblog heb ik volledig verwijderd. Ik was het helemaal zat, dat bloggen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dus ben ik opnieuw begonnen. Nog steeds lekker in het Nederlands.

En nu moet ik natuurlijk gaan vertellen wat ik hier zoal ga schrijven. Tsja… Ik weet het nog niet. Of toch wel. Pfffff. In ieder geval niet meer allerlei verwijzingen naar korte linkjes. Daarvoor kijken jullie maar naar mijn del.icio.us profiel. Leuk om daar te zien wat me op dat moment zoals bezighoudt. En mocht je weten wat ik verder nog lees, dan moet je maar eens naar mijn publieke Google Reader pagina.

Door Robert

Ervaren projectmanager. Echtgenoot en vader. Liefhebber van computers, technologie en wetenschap. Buitensporter. Privacy-voorvechter. Rotterdammert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *