Categorieën
Geen categorie

Laatste dag bij ING

Afgelopen woensdag, 12 april 2005, was mijn laatste echte werkdag bij ING. De overdracht van mijn werkzaamheden is soepeltjes verlopen. Ed en Diederik hebben Jo gevraagd om mijn project (in ieder geval tijdelijk) over te nemen. En Jo is goed op de hoogte van de plannen met ketenintegratie. Ik maak me dus geen zorgen dat de trein die ik de afgelopen maanden in gang heb gezet, kan blijven doorrijden. Gelukkig kon ik de laatste week alles netjes afronden, dus was het een rustige dag. En had ik veel tijd om van een aantal collega’s persoonlijk afscheid te nemen.

Gisterenavond was er nog een borrel van het programma Wettelijke Maatregelen, waar ik tot januari aan heb meegewerkt. Dat kwam eigenlijk best goed uit. Het was een leuke manier om deze periode af te sluiten.

Vanaf vandaag heb ik nog ruim twee weken verlof. Lekker even genieten van die vrije tijd, veel energie opdoen en dan vanaf maandag 1 mei fris aan de slag met een nieuwe uitdaging.

Iedereen veel plezier en succes bij ING en NN. De wereld is klein, dus wie weet: tot ziens!

Door Robert

Ervaren projectmanager. Echtgenoot en vader. Liefhebber van computers, technologie en wetenschap. Buitensporter. Privacy-voorvechter. Rotterdammert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *