Categorieën
Geen categorie

Bill gaat bloggen

Herbert Blankensteijn meldt in zijn column van 25 mei dat Bill Gates gaat bloggen. Niet dus. Ik denk, overigens net als Herman, dat Bill Gates geld ruikt. Ooit onderschatte hij het potentieel van het Internet, maar dat heeft hij inmiddels ruimschoots goedgemaakt. Internet Explorer is nu zo’n beetje marktleider onder de browsers.

Als Bill dit in het openbaar roept, zullen we over niet al te lange tijd een uitbreiding van Windows kunnen verwachten waarin functionalteit is opgenomen om te kunnen bloggen. Zou Microsoft hier een gevecht aangaan met Google? En wat nog interessanter is, wat betekent dit voor de strijd tussen RSS en Atom (lees: Google/Blogger)? Ik wacht in spanning af…

Interessantie links: Speech transcriptRed HerringGoogle search

Door Robert

Ervaren projectmanager. Echtgenoot en vader. Liefhebber van computers, technologie en wetenschap. Buitensporter. Privacy-voorvechter. Rotterdammert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *