Categorieën
Geen categorie

Mooi

Gisterenavond heb ik een dialezing door Martin Fickweiler bezocht, die werd georganiseerd door de NKBV Rotterdam. Martin is met zijn klimmaatje Ronald Louman het afgelopen jaar in Groenland en Patagonië geweest en vertelde daar met veel enthousiasme over.

Martin heeft in het verleden ook deelgenomen aan de Expedition to the Source, bij de zoektocht naar inca-mummies. Hij is hierbij ook op TV geweest. Ook op TV was hij (kort) bij het programma All You Need is Love van Robert ten Brink. Hier was hij begeleider van een aantal lstellen die in de Alpen hun liefde beproefden tijdens de een Walk of Love. Recentelijk verscheen er ook een artikel in de zaterdagbijlage van de Volkskrant, waarin de journaliste met hem in een portaledge overnachtte.

Door Robert

Ervaren projectmanager. Echtgenoot en vader. Liefhebber van computers, technologie en wetenschap. Buitensporter. Privacy-voorvechter. Rotterdammert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *