Categorieën
Geen categorie

Onvoorstelbaar

Update: de webcam is niet meer.

De bomaanslagen in Madrid van afgelopen donderdagochtend gaan mijn bevattingsvermogen bijna te boven. Je kunt het je toch haast niet voorstellen dat zoiets hier ook in Nederland kan gebeuren? Iedere dag kijk ik vanaf mijn werkplek bovenop het Centraal Station in Rotterdam. Beeld je eens in: er gaan in de ochtendspits binnen enkele minuten bommen af op het CS, Hofplein en Blaak. Wat zou dat een enorme paniek en chaos veroorzaken. Ik moet er niet aan denken. Onvoorstelbaar dat zoiets je zomaar kan overkomen. Je moet er maar niet bij stilstaan.

Het IT-bedrijf Bell ID heeft een webcam op CS gericht.

Door Robert

Ervaren projectmanager. Echtgenoot en vader. Liefhebber van computers, technologie en wetenschap. Buitensporter. Privacy-voorvechter. Rotterdammert.

Één reactie op “Onvoorstelbaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *