Categorieën
Geen categorie

wticker stopt

Ik maak al enkele weken gebruik van wTicker om RSS feeds te volgen, en las met grote verbazing de mededeling van de auteur dat hij stopt met het ontwikkelen.

Christian schrijft: “I received a whole bunch of real bad and abusive emails over the past days and now again. This took all the fun away, I had with this project. I still have not found out what’s wrong with wTicker for this people and I’m not anymore interested in it. I just deleted my wticker@yahoo.de emailaccount from my computer and will shutdown this site sometime. This decision is final and I will not change my mind about it. I will not publish any releases anymore.

Door Robert

Ervaren projectmanager. Echtgenoot en vader. Liefhebber van computers, technologie en wetenschap. Buitensporter. Privacy-voorvechter. Rotterdammert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *